Zorgboerderij met dagbesteding Gemert-Bakel

Zorgboerderij Power to the People is een dagbesteding, gevestigd in Aarle-Rixtel, centraal gelegen tussen de Peel gemeenten Laarbeek, Helmond, Deurne, Gemert-Bakel en Someren. Zorgboerderij Power to the People is heerlijk landelijk gelegen en snel te bereiken vanuit Gemert of Bakel. Met een aangrenzende boerderijwinkel en een heerlijke tuin de ideale plek voor een fijne dagbesteding.

Bent u woonachtig in Gemert-Bakel en op zoek naar dagbesteding op een landelijk gelegen zorgboerderij? Dan is Zorgboerderij Power to the People met nog geen 10 kilometer afstand zeker een aanrader.

Hoe ziet de dagbesteding op onze zorgboerderij er uit?

Onze dagbesteding is van maandag tot en met vrijdag. We starten om 10. 00 uur en de dag is om 16.00 uur weer ten einde. Uiteraard starten we met een lekker kop koffie en iets lekkers. Als de weersomstandigheden het toelaten maken we daarna meestal een fijne wandeling door de gezellige straten van Aarle-Rixtel of de tuin van onze zorgboerderij. Tijdens het middaguur staat er een heerlijke maaltijd voor u klaar, speciaal door onze professionele kok voor u gemaakt.

Van biljarten, een potje kaarten of Rummikub, tot een spelletje Bingo, het middagprogramma is voor iedereen verschillend. We maken er iets gezelligs van! Natuurlijk behoort ook fietsen op onze duo fietsen tot de mogelijkheden, zodat u nog even lekker buiten bent en onze groene gemeente Laarbeek kunt verkennen.

Behoefte aan goed bereikbare dagbesteding vanuit Gemert-Bakel?

Bent u woonachtig in Gemert-Bakel, en heeft u interesse of behoefte aan dagbesteding op een zorgboerderij in uw regio? Maak kennis met Zorgboerderij Power to the People in Aarle-Rixtel.

Power to the People

Op zorgboerderij Power to the People maken we van je oude dag een bijzondere dag, en ontlasten we de dagelijkse mantelzorg.

Nieuwsgierig geworden?

Zorgboerderij Power to the People
Opstal 8
5735 CA Aarle-Rixtel

Contactpersoon:
Frans van den Heuvel
Copyright © 2021-2024 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden
Website door Creatievelink