Dagbesteding in zorgboerderij in Laarbeek

Dagbesteding, zorgboerderij Power to the People is gevestigd in Aarle-Rixtel, centraal gelegen tussen de Peel gemeenten Laarbeek, Helmond, Deurne, Gemert-Bakel en Someren. Onze zorgboerderij is landelijk gelegen met een grote tuin en aangrenzende boerderijwinkel.

Woonachtig in het pittoreske Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel of Beek en Donk, en op zoek naar een fijne dagbesteding op een zorgboerderij in de regio Laarbeek? Dan is Zorgboerderij Power to the People een mooie uitvalsbasis.

Hoe ziet de dagbesteding op onze zorgboerderij in Laarbeek er uit?

De dagbesteding is van maandag tot en met vrijdag van 10. 00 uur tot 16.00 uur. We starten de dag gezamenlijk met een kopje koffie en iets lekkers. Daarna vervolgen we de dag meestal met een fijne wandeling door het dorp of de tuin. Rond de middag heeft onze kok een heerlijke warme maaltijd voor u klaar staan.

Het middagprogramma is voor iedereen verschillend. Van biljarten, kaarten, Rummikub tot een leuk potje kienen. Ook behoort fietsen door het mooie Laarbeek met onze duo fietsen tot de mogelijkheden.

Behoefte aan dagbesteding in Laarbeek?

Heeft u interesse of behoefte aan dagbesteding op een zorgboerderij in Mariahout, Lieshout, Beek en Donk of Aarle-Rixtel? Maak kennis met Zorgboerderij Power to the People in Laarbeek.

Power to the People

Op zorgboerderij Power to the People maken we van je oude dag een bijzondere dag, en ontlasten we de dagelijkse mantelzorg.

Nieuwsgierig geworden?

Zorgboerderij Power to the People
Opstal 8
5735 CA Aarle-Rixtel

Contactpersoon:
Frans van den Heuvel
Copyright © 2021-2024 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden
Website door Creatievelink