Zorgboerderij Power to the People : Huiselijk & gezellig

Doelgroep

Bij zorgboerderij Power to the People bieden wij dagbeleving in groepsverband aan ouderen met een hulpvraag. Ouderen met somatische klachten, een vorm van dementie of die eenzaam zijn behoren tot de doelgroep. De prachtige omgeving en de huiselijke gezelligheid maken dat onze gasten zich snel thuis zullen voelen.

Om deel te kunnen nemen aan de dagbeleving is een WMO indicatie (wet maatschappelijke ondersteuning) of een WLZ indicatie (wet langdurige zorg) benodigd. Voor de WMO hebben wij een contract afgesloten met de Peelgemeenten; Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren, waardoor deelname mogelijk is via Zorg in Natura (ZIN). Bij een WLZ indicatie is deelname mogelijk via Persoonsgebonden Budget (PGB). Daarnaast is particuliere deelname ook mogelijk, indien er geen indicatie wordt afgegeven.

Is ondersteuning gewenst bij het aanvragen van een indicatie? Of zijn er vragen over de financiële mogelijkheden? Neem dan eens contact op met een onafhankelijke mantelzorgmakelaar of cliëntondersteuner. Op verzoek kunnen wij hierin de weg wijzen.

© 2021 - 2022 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram