Zorgboerderij Power to the People : Huiselijk & gezellig

Doelgroep

Bij zorgboerderij Power to the People bieden wij dagbeleving in groepsverband aan ouderen met een hulpvraag. Ouderen met somatische klachten, een vorm van dementie of die eenzaam zijn behoren tot de doelgroep. De prachtige omgeving en de huiselijke gezelligheid maken dat onze gasten zich snel thuis zullen voelen.

Deelname aan de dagbesteding is mogelijk via Zorg in Natura (ZIN) en Persoonsgebonden budget (PGB). Voor de Zorg in Natura hebben wij een contract afgesloten met de Peelgemeenten; Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren. Daarnaast is particuliere deelname ook mogelijk, indien er geen indicatie wordt afgegeven.

Is ondersteuning gewenst bij het aanvragen van een indicatie? Of zijn er vragen over de financiële mogelijkheden? Neem dan eens contact op met een onafhankelijke mantelzorgmakelaar of cliëntondersteuner. Op verzoek kunnen wij hierin de weg wijzen. Wij werken samen met 'Balans in zorgen', 'Wijzer in zorg' en 'Zorgadviesbureau van de Plas'.

© 2021 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram