Power to the People
Organisatie

Organisatie

Zorgmissie

De motivatie is om ouderen mee te laten genieten van de sfeer op de boerderij en tevens een zinvolle, tevreden dag te bieden.

Zorgvisie

  • Een min of meer gestructureerde dag opgebouwd uit de juiste activiteiten, geeft actie (beweging) maar ook zekerheid, veiligheid en rust.

  • De sfeer, de omgeving en de onderlinge sociale contacten zijn heel belangrijk.

  • De juiste persoonlijke benadering heeft blijvende aandacht nodig.

  • Dit alles bij elkaar geeft dat deelnemer zich thuis voelt op de zorgboerderij.

Tevredenheid

De zorgboerderij hecht zeer aan tevreden deelnemers. Aan de hand van het online programma 'vanzelfsprekend' wordt een tevredenheidsonderzoek gedaan. Deze onderzoeken zijn niet alleen om na te gaan hoe tevreden deelnemers zijn, maar beogen ook het stimuleren van meer betrokkenheid bij het begeleidingsproces om zo zelf meer invloed uit te kunnen oefenen op de manier waarop de zorg verleend wordt.

Inspraak

Wat betreft inspraak-momenten zijn er de zogenaamde ‘keukentafel’ gesprekken. Tijdens deze gesprekken zullen er verschillende onderwerpen besproken worden met een groep deelnemers. Ook zijn er dagelijks momenten van 1 op 1 contact, waarbij een spontaan gesprek qua inspraak kan ontstaan. Begeleiding staat open voor vragen of suggesties en zal rekening houden met de wensen van de deelnemers.

Stichting samenwerkende zorgboeren zuid

Zorgboerderij Power to the People is aangesloten bij stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ). SZZ is de zorgaanbieder. De zorg wordt verleend door de aangesloten zorgboerderijen. SZZ adviseert de zorgboerderijen en controleert of er voldaan wordt aan de eisen omtrent de zorgverlening.

Door het accorderen van het zorgplan door de deelnemer, tekent men gelijktijdig voor de overeenkomst met SZZ en zorgboerderij Power to the People.

DE AGB code van SSZ is: 73732952 (Zorg in Natura) 
De AGB-code van de zorgboerderij is: 98106012

Federatie

Voor deelname aan het kwaliteitssysteem is de zorgboerderij aangesloten bij
de Federatie Landbouw en zorg.

De zorgboerderij is in het bezit van het certificaat ‘kwaliteit zorgboerderijen’.

Power to the People

Op zorgboerderij Power to the People maken we van je oude dag een bijzondere dag, en ontlasten we de dagelijkse mantelzorg.

Nieuwsgierig geworden?

Zorgboerderij Power to the People
Opstal 8
5735 CA Aarle-Rixtel

Contactpersoon:
Frans van den Heuvel
Copyright © 2021-2024 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden
Website door Creatievelink