Zorgboerderij Power to the People : Huiselijk & gezellig
Homeslide
Maak van je oude dag
een bijzondere dag

Vrijwilligers gezocht

Heb jij hart voor de zorg en wil jij ons helpen onze gasten een leuke dag te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zijn namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen bij de activiteiten. Denk hierbij aan het spelen van spelletjes, knutselen, kletsen, voorlezen, puzzelen, dansen, muziek maken, tuinieren of wandelen. Heb je zelf misschien nog ideeën waarbij je ons op andere manieren kunt ondersteunen? Dan horen wij dit uiteraard ook graag.

Interesse? Je kunt je aanmelden voor een vaste dag of dagdeel per week. Een hele dag is van 10:00-16:00uur. Je mag dan uiteraard ook gezellig met ons mee-eten. Indien een hele dag te lang is, kun je je ook aanmelden voor een dagdeel. De ochtend is bijvoorbeeld van 10:00-12:30uur en de middag van 13:30-16:00uur. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.

Ons aannamebeleid voor vrijwilligers bestaat uit een persoonlijk gesprek en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

© 2021 - 2022 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram