Vrijwilligers
gezocht

Vrijwilligers gezocht

Heb jij hart voor de zorg en wil jij ons helpen onze gasten een leuke dag te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij zijn namelijk nog op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen bij de activiteiten. Denk hierbij aan het spelen van spelletjes, knutselen, kletsen, voorlezen, puzzelen, dansen, muziek maken, tuinieren of wandelen. Heb je zelf misschien nog ideeën waarbij je ons op andere manieren kunt ondersteunen? Dan horen wij dit uiteraard ook graag.

Interesse? Je kunt je aanmelden voor een vaste dag of dagdeel per week. Een hele dag is van 09:30-16:00uur. Je mag dan uiteraard ook gezellig met ons mee-eten. Indien een hele dag te lang is, kun je je ook aanmelden voor een dagdeel. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking om de mogelijkheden te bespreken.
Ons aannamebeleid voor vrijwilligers bestaat uit een persoonlijk gesprek en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Power to the People

Op zorgboerderij Power to the People maken we van je oude dag een bijzondere dag, en ontlasten we de dagelijkse mantelzorg.

Nieuwsgierig geworden?

Zorgboerderij Power to the People
Opstal 8
5735 CA Aarle-Rixtel

Contactpersoon:
Frans van den Heuvel
Copyright © 2021-2024 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden
Website door Creatievelink