Zorgboerderij Power to the People : Huiselijk & gezellig
Homeslide
Maak van je oude dag
een bijzondere dag

Even voorstellen

Britt van der Vrande

Mijn naam is Britt van der Vrande. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Aarle-Rixtel. Ik heb Gezondheidswetenschappen, richting beleid en management, gestudeerd aan de universiteit van Maastricht. Vervolgens heb ik 2,5 jaar als adviseur in het Elkerliek ziekenhuis gewerkt. Het is een voorrecht om nu mijn kennis, vaardigheden en ervaring in praktijk te mogen brengen als manager van zorgboerderij Power to the People. Mijn eigen opa en oma leden aan dementie en ik heb toen van dichtbij gezien hoe waardevol dagbeleving kan zijn. Het is dan ook mijn doel om onze gasten nog te laten genieten op hun oude dag en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Frans van den Heuvel

Mijn naam is Frans van den Heuvel. Ik ben 54 jaar en woonachtig in Aarle-Rixtel. Van huis uit nam ik het landbouw bedrijf van mijn vader over. Vervolgens breidde ik de boerderijwinkel uit en toen alle groentewinkels in de straat stopten, sprong ik op die vraag in met een eigen groente- en fruithandel. Al geruime tijd droom ik van het realiseren van een seniorencommunity op mijn terrein. Hieruit is het idee voor een zorgboerderij ontstaan. Ouderen kunnen hier gemakkelijk contact leggen met elkaar. Dat is volgens mij het recept tegen eenzaamheid.

© 2021 - 2022 Zorgboerderij Power to the People. Alle rechten voorbehouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram